Диван двомісний Apple Bee Condor

-10%
Акція
Диван двомісний Apple Bee Condor
Apple Bee (Netherlands)
  • Виробник: Apple Bee (Netherlands)
  • Код товару: 5567~08
  • Артикул: AP123525
  • Наявність: В наявності
72 320 грн
80 360 грн

0 800 331 888
Щоденно з 10.00 до 20.00


Основні характеристики
Всі характеристики
Каркас: Алюміній
Колір: Натуральний, Чорний
Матеріал: Тикове дерево
Подушки: Bee Wett
Розміри: L150 x W81 x H64

Вибір компонентів

111 800 грн

2795 грн

- +

44 680 грн

1117 грн

- +

51 000 грн

1275 грн

- +

4 480 грн

112 грн

- +
Всього: 8729 грн

Двомісний диван Condor для вітальні – це міцний сучасний диван для відпочинку. Чорні акценти дивана створюють витончений та сучасний дизайн, але округлі форми та тепло тикового дерева роблять диван дуже сучасним та повністю відповідним сучасним тенденціям. Тенденція, яка продовжується, - поєднання гладкості та природності. Це дві протилежності, які насправді дуже добре поєднуються. Apple Bee добре втілила це у серії Condor. Вузькі перекладини у спинці роблять диван Condor Lounge дуже повітряним. Це дуже добре працює у невеликих садах або на терасах. Легкі подушки на дивані для відпочинку гарантують, що вам зручно сидітиме, і збережеться ефект легкості дизайну. Садові подушки, що поставляються, являють собою подушки Bee Wett. Подушки мають грубу структуру, але м'яку на дотик для оптимального комфорту. Крім того, подушки стійкі до атмосферних впливів та витримують невеликий дощ. Більше не потрібно поспішати із подушками, коли раптово починається дощ. Диван Condor Lounge є частиною серії Condor від Apple Bee, яка включає 2-місний диван Condor Lounge, крісло для відпочинку і журнальний столик, так що ви можете створити повний набір для відпочинку в своєму саду. Також з цієї серії представлені садовий стіл Condor 240 x 95 см, садовий стіл Condor 195 x 95 см та садові стільці Condor. Тож ви легко зможете доповнити свій садовий набір в єдиному стилі! Каркас дивану Condor Lounge виконаний з алюмінію з порошковим покриттям. Алюміній легкий, дуже міцний та не іржавіє. Порошкове фарбування - це метод захисту, який часто використовується для садових меблів. Цей шар дуже міцний. Під час порошкового фарбування на алюміній наноситься захисне покриття у вигляді порошку. Порошкове покриття нагрівається, у результаті порошкове покриття стає в'язким. Під час затвердіння в печі частинки порошку спочатку стають рідкими під дією тепла, потім стають в'язкими по структурі і, нарешті, тверднуть, утворюючи гарне та міцне покриття. Покриття забезпечує захист від зовнішніх дій. Поручні дивана Condor Lounge виготовлені з дерева тика. Тикове дерево дуже підходить для використання на відкритому повітрі. Тик містить багато олії, що робить деревину неймовірно міцною. Тому він також стійкий до різних погодних умов і може залишатися на вулиці цілий рік.


Колекція вуличної меблі Apple Bee Condor представляє собою елегантне поєднання стилю та функціональності, створене для забезпечення комфорту та естетики на відкритому повітрі. Ось основні особливості цієї колекції:

Сертифіковане тикове дерево (Certified teak wood): Кожен елемент меблі Condor виготовлений з високоякісного тикового дерева, забезпечуючи міцність, стійкість до вологості та довговічність.

Плетіння з ротангу (Bicular wickerwork): Ефектне дизайнерське плетіння з ротангу надає меблі Condor вишуканий вигляд та додаткову міцність, що робить її ідеальним рішенням для використання на відкритому повітрі.

Подушки BEE WETT: М'які та зручні подушки BEE WETT пропонують високу вологостійкість та швидке висихання завдяки інноваційній технології, що дозволяє зберегти комфорт та красу меблі навіть за несприятливих погодних умов.

Технологія QDF для швидкого висихання (QDF quick dry foam): Завдяки спеціальній формулі швидко висихаючої піни QDF, меблі Condor залишаються сухими та готовими до використання навіть після дощу чи контакту з вологою.

Ця колекція вуличної меблі не лише пропонує розкішний вигляд, а й забезпечує високий рівень комфорту та функціональності, роблячи відпочинок на свіжому повітрі приємним та незабутнім.

Теги: Дивани

Характеристики
Загальна інформація
Каркас Алюміній
Колір Натуральний, Чорний
Матеріал Тикове дерево
Подушки Bee Wett
Розміри L150 x W81 x H64
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.