Обідній стіл Apple Bee Joie de Vivre 250 x 100 Natural

Apple Bee (Netherlands)
  • Виробник: Apple Bee (Netherlands)
  • Код товару: 4618~08
  • Артикул: JV960520
  • Наявність: В наявності
92 120 грн


0 800 331 888
Щоденно з 10.00 до 20.00


Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія: 2 роки
Кількість посадочних місць: 8-10
Каркас: Тикове дерево
Колір: Натуральний
Матеріал: Тикове дерево

У цьому неспокійному швидкому світі ще важливіше, щоб ми також насолоджувалися хорошими речами в житті. Joie de Vivre нагадує вам, що надійні цінності, такі як якість і автентична краса, мають тривалу цінність.

Спільна їжа – це хороший спосіб підтримувати зв’язок із родиною та друзями. Смачна їжа за гарно накритим столом викликає у більшості людей відчуття задоволення. У Apple Bee ми насолоджуємося цим відчуттям задоволення, створюючи стійкі обідні столи, які будуть джерелом задоволення протягом багатьох років. Joi de Vivre – це така їдальня, де є все необхідне для організації затишної вечері в колі родини та друзів. Найбільша версія цього столу має довжину 2,50 м, забезпечуючи місце щонайменше для восьми осіб. Стільниця з тикового дерева розділена на дві окремі стільниці, демонструючи унікальний дизайн столу.

  Обідній стіл Apple Bee Joie de Vivre вирізняється завдяки дизайну масивних ніжок, які перетинаються з лініями стільниці. Стіл виконаний з дерева тика і має дуже гладку поверхню і міцну конструкцію. Його можна використовувати як на відкритій терасі так і у вітальні. Стіл чудово поєднується зі стільцями Square, які мають схожі кутові лінії.

Обідній стіл

Довжина: 250 см
Ширина: 100 см
Висота: 76 см

Теги: Столи

Характеристики
Загальна інформація
Гарантія 2 роки
Кількість посадочних місць 8-10
Каркас Тикове дерево
Колір Натуральний
Матеріал Тикове дерево
Розміри Ширина: 100 см, Довжина: 250 см, висота: 76 см
Стільниця Тикове дерево
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.